„Zlatni Volan 2010“ za Audi A1 i A8

Još jedna prestižna nagrada za Audi vozila

Nemački časopisi “Bild am Sonntag” i “Auto Bild” su na ovogodišnjoj dodeli nagrade „Zlatni Volan 2010“ su proglasili modele A1 i A8 najboljima u respektivnim kategorijama, dok je Audi A7 Sportback osvojio drugo mesto u svojoj klasi.

Ovime se nastavlja tradicija osvajanja nagrade „Zlatni Volan“ – Audi A4 (2007), Audi Q5 (2008) i A5 Sportback (2009). Nagrada „Zlatni Volan“ se dodeljuje već 35 godina, a Audi vozila su tokom tog perioda osvojile 20 ovih nagrada.

Audi A1 je odlično ocenjen od strane urednika časopisa na konto odličnih voznih karakteristika, udobnosti, sistema za pomoć u vožnji, lakoće korišćenja, fleksibilnosti i odličnih performansi. Tehnički konsultanti su dobre ocene dali zbog kvaliteta izrade, sigurnosti, lakoće popravke i ekoloških parametara. Trkački vozači nagradili odlične motore, upravljač, ogibljenje, kočnice i menjač.

Audi A8 je nagrađen zbog udobnosti, sistema za pomoć u vožnju, lakoće korišćenja, svestranosti i odličnog odnosa cena/kvalitet.

Nagrada “Zlatni Volan” je ove godine dodeljivala nagrade u šest kategorija, a u izboru je učestvovalo 42 različita modela vozila.

Autoblog.rs

Ostavite komentar