Svaka firma, servis, vulkanizer, itd. mogu biti sponzori kluba.

Sponzor kluba se postaje uplatom od 500eur. na GODIŠNJEM NIVOU i davanjem popusta % našim Punopravnim članovima(sa članskom kartom) u skladu sa mogućnostima firme, servisa, itd. Znači popust određujete vi koliko možete.

Potpisuju se dva ugovora o sponzorstvu-donatorstvu, jedan ugovor ostaje nama „Audi Klub Srbija“ a drugi ostaje vama overen pečatom i potpisan. Ugovori važe godinu dana od dana potpisivanja istih. Nakon isteka godinu dana potrebno je potpisati nove iste ugovore i uplatiti sponzorstvo u iznosu od 500eur., naravno ako imate želju da ponovo budete sponzori Audi kluba, da se reklamirate kod nas i da naši članovi dolaze kod vas.

 • Za cenu od 500eur. dobijate na ACS reklamu u delu: „Spisak sponzora“, pogledati ovde.
 • Takođe dobijate baner u vidu reklame dimenzija 120×60 koji se nalazi na forumu dole, pogledati ovde.
 • I takođe bila bi vam otvorena vaša tema na forumu u rubrici: „Svi sponzori ACS-a“, gde bi ljudi mogli da vas pitaju oko vaših proizvoda, servisa, usluga, cena…itd…Pogledati ovde.
 • Dobijate jednu vašu reklamu-objavu na našem Instagram profilu koji ima preko 38.000 pratilaca ACS IG
 • Dobijate jednu objavu na našem IG story-u
 • Dobijate jednu vašu reklamu-objavu na našoj ACS FB stranici koja ima preko 34.000 lajkova ACS FB page
 • Dobijate jednu vašu reklamu-objavu na našoj ACS FB grupi koja ima preko 23.000 članova ACS FB group

Ali ono NAJBITNIJE što dobijate su svi naši članovi! Princip je zasnovan na obostranoj koristi. Naši Punopravni članovi dobijaju popuste kod vas, kvalitetnu uslugu, kvalitetan proizvod i kvalitetan servis, a vi za uzvrat dobijate mnogobrojne nove mušterije iz Audi kluba. Ovde je bitno naglasiti da reklamu neće videti samo naši Punopravni članovi već svi koji nas prate godinama. Samo za članove sa članskom kartom odobravate popuste, za sve ostale vam cena ostaje vaša redovna.

Zašto baš 500eur za godinu dana sponzorstva?

Zato što je cifra od 500eur. određena baš sa razlogom da bi svima mogla biti pristupačna, i malim firmama i velikim firmama kojima 500eur. na godišnjem nivou ništa ne predstavlja. Ako 500eur. podelite sa 12 meseci u godini, dobijate cifru od 41.66eur koliko bi iznosilo mesečno reklamiranje kod nas.

Ako uzmete u obzir cenu od 41.66eur za mesec dana, i mogućnost da sa tom cifrom pridobijete više od 6.000 hiljada članova koliko ih ima u našem Audi klubu, a vaših potencijalnih mušterija…OSTALO JE NA VAMA DA RAZMISLITE.

Za one koji žele EKSKLUZIVITET, da njihova reklama bude zapaženija i uočljivija, da pridobiju za KRAĆI vremenski period VELIK broj Audi mušterija, napravili smo i poseban sistem „Oglašavanje na ACS“. Kompletnu ponudu sa cenovnikom, kao i detaljnu sliku sa uputstvom o čemu se radi možete pogledati ovde, ali najbolje da nas pozovete i da se informišete na 062/626-616, jer dajemo vrhunski marketing na društvenim mrežama gde imamo puno dugogodišnjih pratilaca i cilj nam je da vi budete zadovoljni, kako bi smo ostvarili dugogodišnju saradnju.

Imate mogućnost i dodatno da plaćate vaše nove reklame kod nas na našim visoko posećenim i praćenim društvenim mrežama: Instagram, FaceBook. Svaku vašu novu reklamu možemo objaviti naknadno na FB i/ili IG uz predhodni dogovor o ceni za tu uslugu.

 • Ako želite da postanete sponzor Audi kluba Srbije, to možete uraditi ovde
 • Ili pozivom na kontakt telefon kluba: +381 62/626-616
 • Ako želite EKSKLUZIVITETi da vaša reklama za veoma kratak period privuče veliki broj Audi mušterija, potrebno je da nas pozovete na kontakt telefon kluba: +381 62/626-616 kako bi nam rekli koju reklamu želite i na koliko meseci, ili da nam to sve isto pošaljete na e-mail adresu ACS: [email protected]
  • cena u eur se računa po srednjem kursu NBS na dan uplate sponzorstva
  • Svaki naš Punopravni član ima člansku karticu koja je potpuno istog izgleda i kvaliteta kao i bankovna kartica(ne moguće je falsifikovati je), i samo takvi članovi bi mogli da ostvaruju popuste kod vas. Ostali članovi vide vašu reklamu i mogu da dođu kod vas da kupe, servisiraju, itd… ali bez popusta%.
  • Sve pripreme za vaše reklame, slike, banere, tekst pravite vi ili neki dizajner to sve radi za vas. Postoji mogućnost da i ACS to odradi za vas ali se to posebno naplaćuje uz predhodni dogovor o ceni te usluge.
  • kontakt: +381 62/626-616