ACS zimski skup 12.12.2020. Sombor

Zimski tradicionalni ACS skup – Sombor 12.12.2020. u doba veštačke korone

Kako ACS tradicija već 10 godina nalaže pred kraj godine zatvaramo sezonu skupova sa jednim dobrim skupom uz piće, hranu, muziku, prijatan ambijent, i udoban smeštaj, ali ovaj put nažalost u ograničenim uslovima u smislu broja prisutnih ljudi. Na ovom skup može da bude prisutno maksimalno 30 naših Punopravnih članova!
Ko: Audi klub Srbija
Gde: Sombor
Kada: 12.12.2020. (Subota)
Sati: 13:00h

Plan i program za 2 dana:
12.12.2020. Subota u 13:00h dolazak u Etno restoran Fijaker. www.etnorestoranfijaker.rs
Zajednički ručak i druženje. Restoran nije obavezan ko ne stiže. Ručak u restoranu plaća svako za sebe ko šta pojede i popije. Pa zajednički plaćamo celokupni ceh.

U 17h počinje naš zvaničan zimski skup u „Vili Tamara“. www.vila-tamara.com
Večera sa muzikom se plaća po osobi 3.300 din. (u cenu je uračunato neograničeno piće).
– U toku večeri je obezbeđena živa muzika za nas (klavijatura, harmonika, pevač i pevačica).
– Večera: kokošija supa, karađorđeva šnicla, pileći file u sosu od šampinjona, hleb i domaće piće neograničeno.
Ko ostaje da spava, u „Vili Tamara“ ima mesta za ukupno 8 osoba. Cena smeštaja sa doručkom je 1.800din. Prvih 8 prijavljenih spava u „Vili Tamara“.
Ostali koji ostaju na noćenju sa doručkom se smeštaju u: Prenoćište Cvrčak (www.prenocistecvrcak.com) i noćenje je 1.500din bez doručka ako se popunih svih 20 ležaja. Ako ne, onda je 1.700din po čoveku bez doručka.
Na doručak se dolazi u „Vili Tamara“ da svi zajedno doručkujemo i plaća se posebno doručak 300din.

13.12.2020. Nedelja. Ustajanje za doručak (naknadno javljamo do kada je doručak). Sabiramo utiske uz kafu, pakujemo se i polako krećemo svojim kućama.

Na spisak se mogu prijaviti samo Punopravni članovi.
To mogu učiniti preko sledećeg linka: https://forms.gle/EYyo8uewoePvkVQA7

Ko je pozvan: Na skup su pozvani svi Punopravni članovi ACS i prvih 30 koji se prijave su OBAVEZNI da dođu jer smo brojčano ograničeni. Kada kažemo obavezno mislimo na to da su se prijavili i nekome zauzeli mesto ko je želeo da dođe a prijavio se kasnije od njih. Zato je obavezno i ne možete novčano nadoknaditi ako ne dođete, jer nije stvar u parama već u tome što ste nekome uskratili prisustvo na skupu zbog vaše neodlučnosti, gluposti ili…
Dan pred skup će svi sa spiska biti kontaktirani sa klubskog broja da potvrde svoj dolazak. Ko je potvrdio dolazak obavezan je da dođe!

* Ako ima neko ko ne želi da ostaje na noćenju i vraća se to veče kući, plaća samo večeru sa muzikom 3.300 din (obuhvata neograničeno piće).

Vidimo se! 

❤️