Winter Audi meet – ACS Zimski skup Kraljevo

Kako ACS tradicija vec 5 godina nalaze pred kraj godine zatvaramo sezonu skupova sa jednim dobrim skupom uz pice, hranu, muziku, prijatan ambijent, i udoban smestaj.

Ko: Audi klub Srbija
Gde: Kraljevo
Kada: 12.12.2015. (Subota)
Sati: 14h

Plan i program za 2 dana:
12.12.2015. Subota u 14h dolazak u hotel „Turist“ u centru grada ( http://www.hotel-turist.net/home/ ). Smestanje po sobama i odlazak u 15h na zajednicki rucak u sklopu hotela – picerija Panorama ( link ).
Smestaj u dvokrevetnim sobama sa doruckom je 25eur po osobi. I imamo obezbedjen parking u sklopu hotela.
Rucak u piceriji se placa po osobi – A la carte. Narucujete sta zelite da jedete i pijete sami, i placa svako za sebe.
U toku rucka se dogovaramo jesmo tu do uvece, hoce neko da odmori u sobi, da ide u spa, ili da malo prosetamo centrom grada.
U 20h pocinje nase vece u kafani „Burence“.
Večera obuhvata:
– Predjelo:
1. Kajmak
2. Sir
3. Pršuta
4. Čvarci
5. Lepinje
6. Za salatu: kiseli kupus i turšija

– Glavno jelo (roštilj na ovalima, 300g po osobi):
1. Ćevapi
2. Kobasice
3. Pileće belo meso
4. Dimljena vešalica
5. Dimljeni vrat
6. Lepinje
7. Pomfrit
8. Za salatu: kiseli kupus i turšija

– U toku cele večeri (20:00 – 01:00) je obezbeđeno neograničeno piće, i to: Rakija šljiva „Gružanska nit“, domaća kajsija, dunja i medovača, votka, pelinkovac,vinjak,viljamovka. Vina su belo i rose iz dva podruma-Đurđević i Damjanović. Što se tiče piva u ponudi su Lav, Merak flaše 0.5 i točeni Lav i Budweiser 0.3 i 0.5. Verovatno i Tuborg flaše 0.5. Sokovi svi: Coca Cola, Fanta, Biter lemon i negazirani sokovi.
– Ako neko bude želeo strana žestoka pića, plaća po redovnim
cenama kafane Burence.
– U toku večeri je obezbeđena muzika za nas u trajanju od 21:00 – 01:00.
– Dogovorena cena za sve gore navedeno u kafani „Burence“ je 1.700rsd po osobi

13.12.2015. Nedelja. Ustajanje za dorucak(javljam do kada je dorucak naknadno). Sabiramo utiske uz kafu ili rasol 😉 , pakujemo se i polako krecemo svojim kucama.

Prijave su najkasnije do 07.12.2015.! Znam da ne vredi, ali cu pokusati kao i svaki put da vas zamolim, da ne cekate „minut do dvanaest“ tj.poslednji dan za prijavu! Ako znate da ste slobodni tada i da zelite da dodjete, prijavite se vec danas. HVALA!

Ko je pozvan: Na skup su pozvani svi Punopravni članovi ACS-a i njihove porodice, kao i ostali članovi koji žele da postanu deo ove velike porodice, to jest žele da postanu Punopravni članovi ACS-a. Članovi koji budu želeli da postanu Punopravni članovi to će moći da urade na licu mesta.

* Ako ima neko ko ne zeli da ostaje da spava u hotelu ili se vraca to vece kuci, placa samo vece 1.700rsd i rucak u Piceriji ako je tu sa nama.

Ostavite komentar