Trostruka pobeda za Audi u „Auto Trophy“

Čitaoci auto magazina „Auto Zeitung“ su glasali za tri Audi modela u „Auto Trophy 2009“. Uspeh za Audi A5 Sportback, Audi R8 Spyder i Audi Q5.

• Uspeh za Audi A5 Sportback, Audi R8 Spyder i Audi Q5
• Četiri druga i dva treća mesta za Audi modele
• Audi šesti put uzastopno pobeđuje u magazinu Image Report

Ingolštat/Berlin – Čitaoci auto magazina „Auto Zeitung“ su glasali za tri Audi modela u „Auto Trophy 2009“. Više od 104.000 čitalaca je učestvovalo u glasanju. Brend sa četiri prstena je osvojio ovu poželjnu nagradu „Auto Trophy“ 43 puta u 22 godine dugoj istoriji ove nagrade.

U srednjoj kategoriji, 27,2% učesnika je glasalo za Audi A5 Sportback. Već uspešan na takmičenju Zlatni volan, ovaj model, nedavno dodat Audi gami, je osvojio dve najpoznatije nagrade u Nemačkoj odmah nakon njegovog uvođenja na tržište.

Čak i pre svog lansiranja, Audi R8 Spyder je pobedio u kategoriji „Kabriolet iznad 30.000 Eur“ sa 16.2% glasova. A Audi A5 Kabriolet je bio drugi u ovoj kategoriji.

Sportsko vozilo Audi Q5 SUV je upotpunio trostruku pobedu Audi-ja u kategoriji „Terenska vozila preko 30.000 Eur“. Odlični rezultati ovog brenda u različitim kategorijama su zaokruženi modelima Audi A3 Cabriolet, Audi S5, Audi R8 i već pomenuti Audi A5 Cabriolet, gde su svi osvojili drugo mesto u svojim kategorijama, i Audi A6 i Audi A3 sa osvojenim trećim mestima.

Audi se pokazao nepobedivim i u magazinu Image Report. Čitaoci ovog magazina su imali izbor od 50 vozila. I šesti put za redom su izabrali brend sa četiri prstena.

Autoblog.rs

Ostavite komentar