Ovako bi mogli da izgledaju Audi RS3 cabrio, sedan i hatchback

Audi RS3 Cabriolet

Audi je prošle nedelje objavio fotografije i detalje o novoj generaciji modela RS3 Sportback koji pokreće 2,5 litarski petocilindrični TFSI turbo motor.

Pomenuti motor u RS3 Sportbacku raspolaže sa 367KS i 465 Nm obrtnog momenta, dakle sa 7KS i 15 Nm više nego što ima Mercedes A45 AMG. Pogon je na sva četiri točka, a menjač sedmostepeni S tronic.

123411-Audi RS3 Sedan

Sada je jedan nezavisni dizajner objavio nekoliko nezvaničnih rendera koji nam pokazuju kako bi mogle da izgledaju neke nove verzije ovog automobila, i to RS3 cabrio, sedan i trovratni hatchback. Ostaje da se vidi da li će Audi u budućnosti možda ponuditi RS3 u nekoj od ovih varijanti.

Audi RS3 3door

Sem snažnog motora, novi RS3 Sportback inače odlikuju i aerodinamički body kit, sportsko ogibljenje (u odnosu na obični A3 Sportback ovaj RS3 je niži za 25 mm), novi alu točkovi od 19 inča, sportski izduvni sistem, jače kočnice (opciono i keramičke kočnice) i doterana, sportska unutrašnjost (sportska sedišta sa Nappa kožom, volan sa zaravnjenim donjim delom, sportske pedale…). Audi navodi da RS3 Sportback od 0 do 100 km/h ubrzava za 4,3 sekunde i da je najveća brzina el. ograničena na 250 km/h (uz doplatu ograničenje je na 280 km/h).

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Renderi: Xtomi.blogspot.hu

Ostavite komentar