Audi RS6 by Neidfaktor Hamburg

Prošli RS6 je bio veoma popularan među tjunerima, pa smo videli mnoge kvalitetne tjunerske projekte na njegovoj bazi. Ne sumnjamo da će tako biti i sa novom generacijom, ali dok čekamo nove aftermarket prerade sa kojima će se snaga 4.0 V8 TFSI motoru dizati u neslućene visine, kompanija Neidfaktor Hamburg je predstavila jednu zanimljivu ponudu za ovaj model.

Tjuning paket se sastoji od skupocenih materijala koji zamenjuju one fabričke, a u pitanju su ugljenična vlakna, alkantara i koža.

Eksterijer je dobio novi difuzor, izduvne cevi, zadnji spojler, krovne šine, kućišta retrovizora, prednju rešetku i usisnike vazduha koji su napravljeni od ugljeničnih vlakana.

Enterijer je još temeljitije prerađen. Toliko temeljito da su od fabričkih postavki ostala samo kožna sedišta. Skoro na svakom koraku se nalazi skupocena alkantara, od koje je čak napravljen i okvir unutrašnjeg retrovizora. Ona je malo „razblažena“ sa ugljeničnim vlaknima od kojih je napravljen deo centralne konzole, volan i paneli na vratima.

Sve u svemu, ko želi diskretne, ali opet superkvalitene materijale, možda bi trebalo da se obrati ovoj kompaniji, čiji su predstavnici objavili da ovaj tretman nude za sve Audijeve RS modele.

Izvor: Novavozila.ba

Foto: Neidfaktor-Hamburg.de

Ostavite komentar