Pored svih stvari o kojima je bilo reči u „Pogodnostima punopravnih članova“ jedna i najvažnija stvar koja se dobija punopravnim članstvom u ACS je druženje i uključivanje u deo jedne velike Audi porodice. O tome vam mogu posvedočiti ostali Punopravni članovi ACS-a. Za ovih skoro dve godine od kako je nastao klub bilo je dosta okupljanja i manifestacija u klubu. I na svakom okupljanju skoro svi članovi su bili oduševljeni druženjem i atmosferom koja vlada u klubu. Okupljanja smo održavali u skoro svim delovima naše zemlje, tako od okupljanja na severu u Novom Sadu pa preko Beograda pa sve do Niša, a uskoro će biti organizovana okupljanja i u ostalim delovima Srbije. Takođe Punopravnim članovima je bilo omogućeno besplatan vikend boravak u ekspluzivnom hotelu u etno selu Stanišići u BiH uz pomoć jednog od naših najvećih sponzora Ribalex-a i našeg člana Dougija. Takođe jedna od pogodnosti punopravnih članova je besplatan ulaz na sajam automobila u Novom Sadu jer već je postala tradicija da ACS ima izložbeni štand na sajmu automobila u Novom Sadu.

Možda će nekom 2.000 din koliko košta članarina za godinu dana izgledati kao veliki iznos, ali ako uzmete u obzir da taj iznos možete povratiti preko raznih popusta koje ćete ostvariti kod naših sponzora, videćete na kraju da ćete tih 2.000din vrlo brzo povratiti i još plus uštedeti mnogo para koristeći pogodnosti koje ACS pruža svojim Punopravnim članovima. Recimo, samo za urađeni mali servis (ulje i filteri) koji se obično obavlja minimum jednom godišnje možete uštedeti polovinu iznosa koji ste dali za članarinu.

Da ACS nije zaboravio i na obične članove(članove foruma) dokazuje i činjenica da oni imaju pravo aktivnog učešća na forumu koji predstavlja samo srce ACS-a i glavni deo kluba, tu postavljaju pitanja i daju odgovore na razne probleme koje imaju sa svojim ljubimcem. Takođe, običnim članovima koji žele da postanu Punopravni članovi ACS-a biće omogućen dolazak na manifestacije koje organizuje ACS, gde će na licu mesta moći da postanu deo Audi porodice.