ACS nalepnica sa zastavom Srbije za bočna stakla

4.00 

ACS nalepnica sa zastavom Srbije za bočna stakla za sve vremenske uslove i otporna na vodu.
Nalepnica se veoma lako postavlja na željeno mesto.
Dimenzije ACS nalepnice: 180mm X 30mm
Dimenzije zastave Srbije nalepnice: 50mm X 30mm
Ukupna dimenzija nalepnice: 230mm X 30mm

U pakovanju se dobija jedna ACS nalepnica i jedna zastava Srbije nalepnica.

Cena: 450din

Na pitanje da li se nalepnice lepe sa spoljnje strane stakla ili unutrašnje strane stakla? SVE naše nalepnice se lepe sa spoljnje strane! Ali mogu da se lepe i na spoljašnjost vozila i na unutrašnjost vozila.

Način lepljenja: Skida se bela pozadina nalepnice, tako da logo i/ili slova ostaju na transparentnom providnom delu nalepnice. Transparentni deo zajedno sa logom i/ili slovima se zalepi na željeno mesto, pređe se par put prstima preko transparentnog dela kako bi se logo i/ili slova zalepila za površinu, i nakon toga se skida transparentni deo tako da samo logo i/ili slova ostaju na željenom mestu.

Poručivanje: Sve nalepnice sa našeg sajta šaljemo tek nakon uplate! Zbog neozbiljnosti pojedinaca koji poruče nalepnice pa posle neće da ih prime, uvodimo da nalepnice šaljemo tek nakon što nam uplatite na račun. Ako želite da poručite ovu/ove nalepnice, potrebno je da nas kontaktirate na broj telefona 062/626-616 kako bi smo vam dali račun za uplatu. Nakon što uplata legne, nalepnice vam šaljemo na željenu adresu. Hvala na razumevanju.

  • cena u eur se računa po srednjem kursu NBS na dan kupovine
  • kontakt: +381 62/626-616