Code Expert

Da li želite da iskoristite sve opcije koje vam vaš automobil nudi ?

CODE EXPERT vam nudi kompletan set usluga kako bismo vam omugućili dodatnu funkcionalnost na vašem vozilu i učnili vašu vožnju udobnijom.
Noviji automobili imaju sve više i više mogućnosti kao i opcija dodatne opreme.
Kod nas, možete otključati pojedine funkcije po znatno povoljnijoj ceni u odnosu na fabričke cene kada kupujete novi automobil.
Automobili proizvedeni od strane VAG Group – AUDI, VW, SEAT, SKODA dozvoljavaju modifkacije, kodiranja i adaptacije u njihovim kompjuterskim modulima.

Zašto vam sve ovo smisla ?

Ugrađivanjem dodatnih funkcija u vaš automobil u potpunosti ćete iskoristiti njegov potencijal, a usput će da vam pruži viši nivo udobnosti i bezbednosti u vožnji.
Primeri mogućih aktivacija su, asistencija za duga svetla, čitanje znakova na putu, opcija Lane Assist pridržavanje vozila u traci, deaktivacija sistema start / stop, kozmetičke izmene na vašoj instrument tabli, ekranima i raznorazne adaptacije, poput vizuelnog prikaza za zadnje fabričke senzore, spuštanja desnog retrovizora za rikverc ili zvuka pri otključavanju ili zaključavanju automobila. Istovremeno će sutra automobil biti zanimljiviji na tržištu zbog dodatne opreme i lakše će se prodati po višoj ceni.

Spisak karakteristika koje se mogu aktivirati u vašem automobiliu, Audi, VW, Seat ili Skodi novije generacije od strane CODE EXPERT dostupan je u nastavku, na našoj INSTAGRAM stranici sa detaljima za svaki automobil pojedinačno iz te grupacije, kao i video prezentacije o tome kako većina modifikacija funkcioniše u praksi.

Za članove Audi kluba sa članskom kartom odobravamo 20% popusta.

Sve informacije i detalje možete pronaći na našoj Instagram Stranici:

https://www.instagram.com/code_expert/

Mob.: 064/1310-481

Ostavite komentar