Srdjan A3

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Saraorci

Odg: Srdjan A3

Poruka od Srdjan A3 »

Pozdrav svima :) Evo mene da vas obavestim o najnovijim dešavanjima u vezi mog problema! Juče sam razgovarao sa AK i nude mi razne stvari da ja platim, nude i da se proba sa nemačkom ali ništa ne garantuju, paslao ja njima slike i pitanja oni mi i odgovaraju. Pitam ja njih zašto su neki delovi motora potrošenj više nego što treba da budu i zašto je uopšte to tako, to sve ne vezano za prvobitni kvar, oni mute nešto, a uzrok ubog čega može nastati sve to je ne menjanje ulja ili sipanje lošeg ulja! Dok je auto bio kod njih oni nisu spomenuli to ni jednog trenutka a sad kad sam ja to video i postavio pitanje oni ogovaraju sa time kako neki plovak na pumpi za ulje nije radio kako treba i kažu da to nije u redu, ali to nisu pre spominjali. Evo neka sličica motora

Korisnikov grb
jevrem
Administrator
Administrator
Mesto: Smederevska Palanka

Poruka od jevrem »

Srdjane poslusaj ti mene, sve te dokumente i dokaze koje imas lepo posalji audiju na onu adresu sto ti je nemanja postavio u ranijem postu. Pa da vidis sta ce oni imati da kazu. I na odrzavanje autokomerca i na sve ostalo.
Audi A4 B8.5 2.0 TDI 177ks quattro
Korisnikov grb
Andjelko
Audi extreme
Audi extreme
Mesto: Beograd

Poruka od Andjelko »

*welcome* Srdjane...Bas mi je zao zbog tvog automobila,sta ces kad zivimo u Srbiji tako da sve mozemo da ocekujemo.Samo ti posalji mejl za nemacku pa ce oni da im se naje..u keve  *sadomazo*
Nemanja90
Audi fanatic
Audi fanatic
Mesto: Srbija

Poruka od Nemanja90 »

Srdjane saosecam se sa tobom. :( Bas mi je zao sto je ovako ispalo. Iskreno kad bih kupio nov auto ja bih za svaki servis gledao sta oni rade, dal nesto muljaju.
Slazem se sa ostatkom ekipe. Treba da posaljes slike i dokumenta, skeniranu servisnu knjizicu i zamerku da ti nisu menjali ulje, verovatno ni filtere. Problem su samo dokazi, ako budes uspeo da dokazes Audi ce, verovatno, uticati i naterati AK da plati stetu.
Korisnikov grb
Quattro
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Aleksinac-Zitkovac

Poruka od Quattro »

moj predlog je da ides do kraja,sve ce morati da ti plate pa cak i dane koje si bio bez auta
Slika
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Saraorci

Poruka od Srdjan A3 »

Pozdrav svima i pre svega srećni vam praznici
u vezi auta još ništa nema, odšlepovao ja auto u porše i jbg ovi praznici pa se ne radi i tako stoji on tamo. Inače oni mi tamo rekli da su poslali slike u Nemačku i da čekaju odgovor, tražili oni ceo motor sa turbinom ali za sad nema odgovora *suspect*
Korisnikov grb
sgm
Audi extreme
Audi extreme
Mesto: g.milanovac

Poruka od sgm »

mamu im nemacku,treba da im se svima naj...es keve,sve zivi prevarant i dupeuvlakac.
isao ja da gledam novu trojku i islo mi se u wc,samo sto me nisu pitali koju boju ubrusa zelim!!!
pozz imenjace,doci ce maca na vratanca!
a6 2.6 v6 quattro 150ks
Korisnikov grb
karamba
Audi fanatic
Audi fanatic
Mesto: zvornik. RS.

Poruka od karamba »

cesta je stvar da u pojedinim ovlastenim servisima naplate nesto a da to i ne zamene  imao sam iskustva u vezi sa filterima ja ih zabiljezio kad ono ostali isti samo malo izduvani...vazdusni i polen filter... :-[
A6.2.6 V6...
Zaključano