Srdjan A3

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Saraorci

Srdjan A3

Poruka od Srdjan A3 »

Pozdrav ljubitelji audija!

Ja sam Srdjan, imam audi A3 1.9tdi sportback, 09/2008, to mi je prvi audi i sve do pre neki dan bio sam prezadovoljan njime *greenno* Pokvario se sa 80.300km

Korisnikov grb
RADE
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Arandjelovac

Odg: Srdjan A3

Poruka od RADE »

Pozzzz Srdjane!
Kvar na 80.000km *scratch* *scratch* *scratch*
Fuck new model car I,m riding old School  !!!
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

ukratko: kada smo skinuli glavu prvi klip ide gore dole 1.5cm
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

nisam hteo da otvaramo dalje, zelim da vidim sta mogu da uradim sa motorom jer je izasao iz garancija 2 meseca a nikako nije moguce da sam ja krivac za kvar, pa da probam ako mogu negde da se zalim!
Korisnikov grb
RADE
Audi opsesion
Audi opsesion

Poruka od RADE »

Srki to je bas mnoho da ide 1.5cm,kako si to uopste vozio onda?
zar nisi cuo neko lupanje,jer je po meni nemoguce da se dobije taj luft odjednom!
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

Ja sam prvi vlasnik! Sve servise sam radio u auto komercu, nikad nije ostao bez ulja ili nest slicno, nisam ga bas cuvao, nisam ga ni kidao ali koliko to treba da se izivljavam da bi se tako nesto desilo na 80.000km
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

Isao sam auto putem iz SD-a, vozio ga 150-160 nista se nije culo ni osetilo(vozim bez muzike pa mislim da bih cuo) kad sam stao na np.rampu ja cujem lupa nesto, platim i odmah ga sklonim sa strane, ugasim ga pa probao da upalim i on upali normalno ali cuka, malo tu obletao oko njega, okrenuo par drugara, okrenuo servis i krenu da vidim dali ce da ide i sta se desava on lupa ali ide, sve vreme razgovaram sa servisom i idem ka njima i on sve manje lupa, kada sam stigao do jug.pumpe ja ga izbacim iz brzine i on se ugasi, kod mene nije hteo vise da upali, nije hteo uopste da zavergla. Odslepao ga ja do aut.komerca i tamo ga oni upalise na prvu, oni ga tamo ispitivali dva i po dana i nista mu nisu nasli, trazili da skidaju glavu ali ja zbog njihovog ponasanja i neljubaznosti( ma naplasili me) uzmem auto i doteram ga kod mog majstora
Korisnikov grb
RADE
Audi opsesion
Audi opsesion

Poruka od RADE »

Sa svom opremom i alatom kojeg poseduju oni nisu nasli kvar! :o
E stvarno su majstori.
Za njih mi sad vise nista nije cudno.
Sta ti je rekao tvoj majstor?
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

skinuli glavu...dosli do toga da se klip pomera 1.5cm i stali, da vidim sta da radim, karter ne zelim jos da skinem, hocu da dovedem neko visoko strucno lice pa da ga otvaramo dalje, nije mi jasno da se tako nesto desi, voleo bih da vidim ko je tu kriv, ne moguce je da ga ja je*e za dve god sa predjenih 80.000km
Korisnikov grb
Quattro
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Aleksinac-Zitkovac

Poruka od Quattro »

pozzz.. Srdjane,morate da ga otvorite i odozdo jer gore osim tog lufta nista nemozes da vidis, mora da se vidi de je luft pa da trazite razloge
Slika
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

Da hocu ali zelim nekog ko ce da mi da napismeno sve sto bude video da ne valja, pa posle da vidimo ko je tu sta radio tj.zbog cega se desio taj kvar, jos prilikom otvaranja bilo je nekih nepravilnosti koje nam slute na neredovno menjanje ulja a sve servis radio ovlasceni servis *exclaim* *question*
Korisnikov grb
sgm
Audi extreme
Audi extreme
Mesto: g.milanovac

Poruka od sgm »

Srdjan A3 piše: Da hocu ali zelim nekog ko ce da mi da napismeno sve sto bude video da ne valja, pa posle da vidimo ko je tu sta radio tj.zbog cega se desio taj kvar, jos prilikom otvaranja bilo je nekih nepravilnosti koje nam slute na neredovno menjanje ulja a sve servis radio ovlasceni servis *exclaim* *question*
imenjace,sve te servise koje si ti isplacao oni su uradili,ali na svom autu a ne na tvom.
zlosno sta nam se desava u VELIKOJ srbiji
pozz i steta za auto a i za tebe
a6 2.6 v6 quattro 150ks
Srdjan A3
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od Srdjan A3 »

Pozdrav imenjak

Mogu da cutim i popravljam ali me srce boli zato sto nisam ja kriv
Ima da idem dokle god moze, bunicu se na sve strane *guns*
Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Poruka od Nemanja »

Prvo nam dobrodosao Srdjane!
Krivo mi je sto cujem ovakve stvari...
Na zalosti nisi jedini koji je nezadovoljan sa AK!
Nadam se da ces ustanoviti zbog cega je doslo do tako velikog kvara koji nije smeo da se desi sam od sebe!

Javljaj dalji tok dogadjaja...

Pozdrav
Audi A7 Sline
viewtopic.php?t=11886

EX:
Audi A5 B8 2008
Audi A5 B9 2017
Audi A1 8X 2011
Audi A6 C7 2012
Audi A4 B8.5 2012
Audi A6 C6 2011
Audi A3 8P 2004
Audi A6 C5 2002
Audi A4 B5 2000
Korisnikov grb
jevrem
Administrator
Administrator
Mesto: Smederevska Palanka

Poruka od jevrem »

Pozzz Srdjane i dobrodosao na ACS!
Steta za tvoj auto, mada mislim da je tu najveci krivac servis, zato sto su to trebali da otkriju na vreme. Jos ako kazes da nisu izgleda redovno menjali ulje onda mi je sve jasno.
Da sam na tvom mestu ja bih direktno kontaktirao  audi u nemackoj i objasnio u cemu je problem. I kako je moguce da auto star 2 godine uz redovno odrzavanje u ovlascenom servisu prolupa.
Audi A4 B8.5 2.0 TDI 177ks quattro
Zaključano