Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Dolazim iz Sremske Mitrovice, imam 18 godina. Jos od malih nogu, bio sam zaljubljen u automobile, danas, snovi prelazi u realnost, i za volanom sam skoro svaki dan, perfekcionista sam. Nedavno sam uzeo porodicni auto (A4 B5, vise o autu u nastavku teksta) u svoje ruke i odlucio da se igram sa njim, poceo sam projekat na njemu i planiram da posecujem sajmove sa njim, elem. Da ne skrecemo sa teme, u sportskom sam duhu, volim izlaske vikendom, imam smisla za humor i volim da provodim vreme sa kvalitetnim ljudima, hobi mi se svodi na treninge, Photoshop, i na voznju. Voljan sam za nova poznanstva i savete starijih od mene, nadam se da cemo se slagati odlicno...
[hr]
Sta vozim?
U pitanju je Audi A4 B5, proizveden je 1995. godine. Licno uvezen iz Nemacke (Stutgart) pre 8 godina, Ispod haube se nalazi motor od 1600 kubika i 74kw(100ks). Trenutno se auto sredjuje za skupove i za licno upotrebu. Poceo sam sa felnama, na njemu su 17'' AEZ felne. U planu imam dosta toga sto cu raditi, s' vremena na vreme kacicu slike svojih radova, ne zelim puno da davim od samog pocetka druzenja, zelim vam bezbednu voznju i da uzivate
Kliknuti na sliku za uvelicanu verziju.
Last edited by DzakiB58 years ago, edited 1 time in total.