Pozdrav.

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Korisnikov grb
DzakiB5
Audi Regular
Audi Regular
Mesto: Sremska Mitrovica

Pozdrav.

Poruka od DzakiB5 »

Pozdrav svim clanovima ACS foruma.

[hr]
O Meni :

Dolazim iz Sremske Mitrovice, imam 18 godina. Jos od malih nogu, bio sam zaljubljen u automobile, danas, snovi prelazi u realnost, i za volanom sam skoro svaki dan, perfekcionista sam. Nedavno sam uzeo porodicni auto (A4 B5, vise o autu u nastavku teksta) u svoje ruke i odlucio da se igram sa njim, poceo sam projekat na njemu i planiram da posecujem sajmove sa njim, elem. Da ne skrecemo sa teme, u sportskom sam duhu, volim izlaske vikendom, imam smisla za humor i volim da provodim vreme sa kvalitetnim ljudima, hobi mi se svodi na treninge, Photoshop, i na voznju. Voljan sam za nova poznanstva i savete starijih od mene, nadam se da cemo se slagati odlicno... :)

[hr]
Sta vozim?

U pitanju je Audi A4 B5, proizveden je 1995. godine. Licno uvezen iz Nemacke (Stutgart) pre 8 godina, Ispod haube se nalazi motor od 1600 kubika i 74kw(100ks). Trenutno se auto sredjuje za skupove i za licno upotrebu. Poceo sam sa felnama, na njemu su 17'' AEZ felne. U planu imam dosta toga sto cu raditi, s' vremena na vreme kacicu slike svojih radova, ne zelim puno da davim od samog pocetka druzenja, zelim vam bezbednu voznju i da uzivate :P

Slika

Slika

Slika

Kliknuti na sliku za uvelicanu verziju.
Last edited by DzakiB5 8 years ago, edited 1 time in total.

Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Re: Pozdrav.

Poruka od Nemanja »

Dobro dosao na ACS forum

Kako se zoves?
Audi A7 Sline
viewtopic.php?t=11886

EX:
Audi A5 B8 2008
Audi A5 B9 2017
Audi A1 8X 2011
Audi A6 C7 2012
Audi A4 B8.5 2012
Audi A6 C6 2011
Audi A3 8P 2004
Audi A6 C5 2002
Audi A4 B5 2000
Korisnikov grb
DzakiB5
Audi Regular
Audi Regular
Mesto: Sremska Mitrovica

Poruka od DzakiB5 »

Zaboravih glavnu stvar reci, ups.
Ime mi je Nikola, nadimak mi je Dzaki koji koristim u vecini vremena, retko ko me zove po imenu
Korisnikov grb
Krle
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Beograd - Ub - Šabac

Poruka od Krle »

Dobrodosao na ACS forum!
Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator