Pozdrav OOOO

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Korisnikov grb
audi_sj
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Sjenica

Pozdrav OOOO

Poruka od audi_sj »

Pozdrav svima, nedavno sam kupio audija a6, model za 2002 god, 2.5 TDI 180ks, i mogu reci da sam odusevljen. Moj ljubimac ima multitronic menjac sa 6 brzina, od opreme ima, telefon, dvodelnu klimu, MF volan, grejace sedista,XENONE, parking senzore, tempomat, i jos dosta nekih sitnica...Mogu reci da je auto za svaku pohvali, pravi porodicni auto koji se pretvara u zver kada je to potrebno. Evo slike, pa ocekujem komentare, Pozdrav za sve clanove, i ko sto je Arhimed rekao NE DIRAJTE MOJE KRUGOVE :))
Slika

Slika

Slika

" Ne dirajte moje krugove"    AUDI
Korisnikov grb
puska
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Negotin

Odg: Pozdrav OOOO

Poruka od puska »

druze ovaj podforum je za tvoje licno predstavljanje, Ime - nadimak, odakle si i sl.

a svoj auto predstavljas ovde http://www.audiclubserbia.com/forum/pre ... -vas-auto/
Zaključano