Novi clan ACS-a iz nekadasnjeg Japanskog tabora

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Graho_m121
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Beograd

Novi clan ACS-a iz nekadasnjeg Japanskog tabora

Poruka od Graho_m121 »

Pozdrav svima u klubu.

Zovem se Darko i iz Beograda sam (tacnije iz naselja Stepa Stepanovic).
Do nedavno vozac mazdi i veliki ljubitelj pomenute marke. Porodicno vozimo maze jos od davne 1991. godine.
E sad, verovatno se pitate otkud onda ovde. :D
Od skoro je otac prodao mazdu za koju sam ja bio vezan od rodjenja, prvih koraka voznje pa do zadnjeg dana dok je bila u nasem vlasnistvu.
Cale i ja gledali smo da zanovimo vozni park automobilom koji bi konacno i zvanicno postao moj prvi auto i odluka je pala da to bude nista drugo nego Audi - jer smo se odlucili za uvoz iz Nemacke (carina je 0% na automobile iz EU, a 12.5% na Japance).

E sad, nije samo cena carine bila presudna da se predje na Audi, vec je to bila i zelja i volja nasa, jer o Audi vozilima imamo izuzetno postovanje i gotovo samo njih cenimo od Nemackih proizvodjaca. Ko god je od rodjaka i prijatelja nasih vozio Audia nekako nam je svaki bio drag i cenjen pa smo stoga zavoleli i tu marku.

Da ne duzim vise, ovo je bilo jedno bas detaljnije predstavljanje. U novoj temi cu vam predstavljati svoju "ljubav na prvi pogled" masinu koju sam licno doterao iz Nemacke.

Kuckamo se i druzimo u buducnosti. :D

Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Re: Novi clan ACS-a iz nekadasnjeg Japanskog tabora

Poruka od Nemanja »

Dobro nam dosao Darko na ACS forum

Lepa prica i predstavljanje.

Sent from my iPhone using Tapatalk