Najbolje felne za Audi A4 2013

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Obradovic
Audi Regular
Audi Regular
Mesto: Uzice

Najbolje felne za Audi A4 2013

Poruka od Obradovic »

Zdravo svima,ja sam Marko.
Nedvano sam kupio vec pomenuti auto u naslovu,pa zelim da ga doteram jos malo,kupovinom novih felni.Naravno,u obzir dolaze felne u sportskoj varijanti precnika 18 ili 19 inca.Razmisljao sam o rotor felni,ali mi je previse isfurana,tako da ako bi ste vi mogli da mi pomognete da nadjem odgovarajucu felnu tih dimenzija,bio bih Vam jako zahvalan.Mozete kaciti slike felni uz dodatne informacije(mesto,cena,dimenzije) ili eventualno linkove sajtova na kojima se mogu naci kvalitetne felne,dobrog izgleda i naravno dobre cene.Hvala Vam svima jos jednom!!!

Korisnikov grb
Krle
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Beograd - Ub - Šabac

Re: Najbolje felne za Audi A4 2013

Poruka od Krle »

Dobro dosao na forum.

Ovo je tema gde se samo predstavljas, drugi delovi foruma su za ovo sto si pisao i niko ti nece ovde odgovoriti.
Obradovic
Audi Regular
Audi Regular
Mesto: Uzice

Poruka od Obradovic »

Ne razumem kako i na kom jeziku treba da postavim pitanje da bi mi neko odgovorio???
Za sta sluzi ovaj forum,ako ne za odgovaranje na pitanja?
Korisnikov grb
Krle
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Beograd - Ub - Šabac

Poruka od Krle »

Ocigledno ne znas sta je forum i nemam nameru da ti objasnjavam. Slobodno idi na drugo mesto gde se ne postuju pravila i gde ce svi da trce da ti odgovore.
Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Poruka od Nemanja »

Na dobrom si jeziku postsvio pitanje, ali si promasio temu za postavljanje pitanja.

Ovo je deo gde predstavis samo sebe, isto kao kada ulazis kod nekoga u kuci prvi put.

Onda ako ne znas kako i sta slobodno kulturno pitas, posto vidim da te je mrzelo da malo sam pogledas.

Kada bi neko zeleo da dodje i da potrazi isto odgovor na tvoje pitanje ne bi ga sigurno trazio u predstavljanju clanova foruma vec u temi namenjenoj za ovakvo pitanje(mozda neka tema za felne...hmmm...)

I da, sa ovakvim stavom i nastupom cisto sumnjam da ce ti neko odgovarati...

Pozdrav

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Audi A7 Sline
viewtopic.php?t=11886

EX:
Audi A5 B8 2008
Audi A5 B9 2017
Audi A1 8X 2011
Audi A6 C7 2012
Audi A4 B8.5 2012
Audi A6 C6 2011
Audi A3 8P 2004