Pozdrav članovima

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
skydriver
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Logatec, Slovenija

Pozdrav članovima

Poruka od skydriver »

Pozdrav za sve članove! Zovem se Igor, imam 40g i do kraja godine ću postati vlasnik audija a4 B8. Trenutno sam u postupku preseljenja u Sloveniju gde ću živeti. Za Forum sam saznao od dobrog prijatelja koji je vaš član. Predstaviću u odgovarajućoj temi svoj auto koji još uvek vozim, mada mogu reći da je isti kaparisan. Neću vas smarati pitanjima u smislu saveta, kada dođe vreme za kupovinu, ja kupujem brzo bez puno razmišljanja. I na drugom forumu čiji sam član nisam bio oduševljen onim članovima koji nisu trenutni, već budući vlasnici brenda, stalno šalju linkove ka oglasima i pitaju za savete, a nikako da kupe. ;D
Nadam se uspešnom druženju, do kupovine neću biti previše aktivan, više ću pasivno posmatrati teme i skupljati informacije. A sada predstavljanje auta koji trenutno vozim u odgovarajućoj temi. :)

Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Re: Pozdrav članovima

Poruka od Nemanja »

Dobro dosao Igore na ACS forum

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Audi A7 Sline
viewtopic.php?t=11886

EX:
Audi A5 B8 2008
Audi A5 B9 2017
Audi A1 8X 2011
Audi A6 C7 2012
Audi A4 B8.5 2012
Audi A6 C6 2011
Audi A3 8P 2004
Audi A6 C5 2002
Audi A4 B5 2000
Korisnikov grb
Krle
Audi opsesion
Audi opsesion
Mesto: Beograd - Ub - Šabac

Poruka od Krle »

Dobro dosao na ACS forum!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
skydriver
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Logatec, Slovenija

Poruka od skydriver »

Hvalja na srdačnom dočeku! Nadam se lepom druženju. Trenutno sam u Beogradu, vraćam se u Sloveniju za 10 dana, ali dolazim u srbiju redovno jer sam ceo život proveo ovde. Nadam se sledeći dolazak već sa novom makinom. :)
Pošalji Odgovor