Audi navigation plus problem s temperaturom

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Senci123
Audi Regular
Audi Regular
Mesto: Tuzla

Audi navigation plus problem s temperaturom

Poruka od Senci123 »

Imam audi plus navigaciju iz 2006 godine originalna, desava mi se da kad je hladan upali na ekranu niska temperatura uredjaja, a kad se malo zagrije uredjaj je pregrijan. Nekad radi dobro bez problema a nekad kad je vruc radio izaci gresku niska temperatura. Da li to moze biti do softvera ili neceg drugog? Hvala
Slika

Slika
Last edited by Senci123 8 years ago, edited 1 time in total.

Korisnikov grb
s/line
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Grocka

Re: Audi navigation plus problem s temperaturom

Poruka od s/line »

Ja je imam i nikad nisam imao taj problem,jedino mi se isprljao čitač pa neće da čita rezane diskove nego samo original.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Senci123
Audi Regular
Audi Regular
Mesto: Tuzla

Poruka od Senci123 »

Ja nemam problema s time, laser je dobar, sve uredno cita,i changer, i njegov cd/dvd na navigaciji, ali jako zanimljivo ovo sto mi se desava, ne znam da li on ima neki senzor temperature, pa da on stvara te probleme?
Korisnikov grb
AndrejaKG
Audi fanatic
Audi fanatic
Mesto: Kragujevac

Poruka od AndrejaKG »

Meni se na proslom autu desavalo da cim se pregreje krene da pojacava muziju sam od sebe i to ne postepeno nego od jednom na najace ono bilo je da odlepis i nista nismo ni radili tako smo ga prodali...

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Slika
Pošalji Odgovor