Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
Pozdrav svima, iako ne vozim Audi registrovao sam se ovde zbog mog drugara Nemanje, da malo vidim sta radi Inace da nije bilo mene i mog BMW-a on ne bi kupio novi A4
E neka si ti nama dosao na Audi forum!
Ovo je samo deo tvog prelaska na pravu marku automobila - AUDI! Pa polako, dok ne svatis neke stvari...i nas si.
Kada si vec ovde, da pokazem ljudima kako izgleda srecan covek kada vozi pravi auto zvani Audi (moj novi A4), tj.kako covek bude srecan kada iz BMW-a sedne u Audi da ga vozi;
P.S. Drago mi je da si ovde sa nama.
Last edited by Nemanja10 years ago, edited 1 time in total.
Hvala na dobrodoslici Al od prelaska na Audi nema nista Tu marku postujem, zato sam i ovde, i zbog Nemanje, al BMW ne menjam A slike su fotomontaza Nisam stigao da uslikam, al bice prilike, kako izgleda vas direktor Nemanja dok vozi bavarsku masinu