Pozdrav iz Niša!

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
IvanV
Audi Beginner
Audi Beginner
Mesto: Niš

Pozdrav iz Niša!

Poruka od IvanV »

Ćao, Ivan, ponosni vlasnik Audija A6 Quattro 2.5 TDI, 2002god, 132kW 180HP *drive*  i novi puno pravni član Audi zajednice na ovom forumu  8)
za neki dan idem da tuniram motor da ima 215HP, to se sada radi jeftino, pa se javljam sa slikama i utiscima. *rpm*
Čim postavim na Youtube snimke vožnje pre i posle, postaviću i linkove ovde da svi možete da vidite, isto kao i snimke ostalih intervencija na kolima.  *codriver* POZ!

Korisnikov grb
jevrem
Administrator
Administrator
Mesto: Smederevska Palanka

Odg: Pozdrav iz Niša!

Poruka od jevrem »

Dobrodosao Ivane na ACS!
Audi A4 B8.5 2.0 TDI 177ks quattro
IvanV
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od IvanV »

Hvala Jevreme, pozdrav svima na ACS-u :)

Jedno pitanje  za tebe, vidim iz poruka da si dosta stručan - šta misliš o štelovanju motora V6 2.5 TDI sa 180 na 215HP ? Jeftino je, naplaćuju 50€, a kažu da se i potrošnja smanjuje?  *drive*
Korisnikov grb
jevrem
Administrator
Administrator

Poruka od jevrem »

Pre cipovanja najbolje ti je prvo da ispitas ispravnost kompletnog motora. Pa ako je sve u redu onda ga cipuj. Mada mi ta cena od 50e deluje sumljivo.
IvanV
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od IvanV »

Drugar ima dijagnostiku, jeste motor dobar... za sada  *carfix* a ne čipuje se samo se podesava motor na agresivnija setovanja, njegov sopstveni kompjuter. Mislim da za starija vozila masovno imaju setovanja i znaju motore, pa je zato jeftino. ...
Korisnikov grb
jevrem
Administrator
Administrator

Poruka od jevrem »

Pa upravo ta agresivnija setovanju predstavljanja cipovanje, to jest menjanje mapa ubrizgavanja goriva i pritiska turba.
Korisnikov grb
LeSto89
Moderator
Moderator
Mesto: Sombor

Poruka od LeSto89 »

Ivane  *welcome*
Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Poruka od Nemanja »

Dobro nam dosao Ivane u ACS.
*welcome*

Poslao sam ti email da mi samo posaljes tvoju sliku(kao za licnu kartu), jer si mi poslao sliku tvog motora. ;)

Cip gledaj da bude kvalitetan, i radi ga na proverenom mestu.
Kod nas imas 3 sponzora koja rade proverene i kvalitetne cipove, a imas ujedno i popust sa clanskom kartom.

Javi sta si uradio.

Pozdrav
Audi A7 Sline
viewtopic.php?t=11886

EX:
Audi A5 B8 2008
Audi A5 B9 2017
Audi A1 8X 2011
Audi A6 C7 2012
Audi A4 B8.5 2012
Audi A6 C6 2011
Audi A3 8P 2004
Audi A6 C5 2002
Audi A4 B5 2000
Korisnikov grb
Speedy
PUNOPRAVNI ČLAN
PUNOPRAVNI ČLAN
Mesto: Beograd

Poruka od Speedy »

Dobrodošao.
IvanV
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od IvanV »

Nemanja kontaktiraću sponzore za čipovanje, video sam neke cene 250€, što je mnogo jer mapu mog motora sad ima mnogo servisa koji se time bave. E sad, ne znaju svi da rade.
Evo par slika auta pre budućeg sređivanja:
Prilozi
20130719 audi mala 2.jpg
20130719_003606 audi mala.jpg
Korisnikov grb
Speedy
PUNOPRAVNI ČLAN
PUNOPRAVNI ČLAN

Poruka od Speedy »

Imas temu za predstavljanje autotobila pa ga tamo lepo natenane predstavi.
IvanV
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od IvanV »

Inače auto je Quattro, automatski tiptronic menjač . Moje želje za sređivanje su sledeće:
- povećanje snage motora sa 180 na 215KS, uz smanjenje potrošnje (ako se ne gazi, naravno) *rpm*
- zatamnjivanje stakala (on ima malo zatamnjena stakla, ali to je recimo 10% zatamnjenje zadnjih stakala. Foliju ću najverovatnije sam da lepim.  8)
- mahagoni iz interijera menjam sa tamno sivim plastikama, možda zalepim karbon foliju,
- CD plejer stavljam , imam i ponudu da ubacim Bose ozvučenje za max 250€ (ne verujem da ću te pare dati, za CD šaržer još manje, nekih je 100-tinak evra). Adapter za CD mogu da nađem i da namestim bilo koji CD/USB uređaj. Isto - fabrička navigacija sa celom konzolom za isto stotinak evra, ne vidim da je dobra investicija. *spray*
- FELNE i GUME su mi velika nedoumica, moram da stavim šire gume (225-55-R16 umesto 205-55-R16) zbog boljeg prijanjanja u krivinama i kočenja. Trebaće mi malo šire felne od standardnih (trebalo bi da su 7J, znači 7.5J, , tj 7" takozvane unutrašnje širine), Felne su komplet reda veličine oko 300€ max. Gume oko 13000din komad.  *drive*
- FAROVI Devil look, isto jaka investicija, sem ako bi prodao stare farove po dobroj ceni. Isto važi i za zadnja svetla.
- Poliranje, naravno...  *carfix*
Korisnikov grb
Speedy
PUNOPRAVNI ČLAN
PUNOPRAVNI ČLAN

Poruka od Speedy »

Haha pa imas temu za ovu,neka moderatori prebace pls.
Korisnikov grb
Nemanja
Administrator
Administrator
Mesto: Novi Sad
Kontakt:

Poruka od Nemanja »

Cao Ivane. ;)

U ovoj temi predstvaljas sebe(sto si vec uradio), a svoj auto i sve sto radis i budes radio pises ovde:
http://audiclubserbia.com/forum/predstavite-vas-auto/

Sto se tice cipovanja i cene. Veruj mi nista nije puno ako je cip dobar!
Jer bolje je da das i 200-250eur za DOBAR cip nego 50-100eur za los cip. Steta ti je onda mnogo veca,a nisi nista ustedeo.
Danas svi misle da znaju da cipuju i tjuniraju aute, a nemaju blage veze sa zivotom.
Zato ti je moj prijateljski savet da cip odradis kod nekog od nasa 3 sponzora za chip. Cenu ces sigurno dobiti najbolju mogucu kao nas clan.

Sve ostalo molim te oko auta pisi u temi sto sam ti dao link.
Za Bose mislim da je puno 250eur, jer sam ja imao komplet Bose zvucnike sa subwoofer-om i prodao sam ceo komplet za 150eur...
Sve ostalo kada otvoris temu. ;)
Audi A7 Sline
viewtopic.php?t=11886

EX:
Audi A5 B8 2008
Audi A5 B9 2017
Audi A1 8X 2011
Audi A6 C7 2012
Audi A4 B8.5 2012
Audi A6 C6 2011
Audi A3 8P 2004
Audi A6 C5 2002
Audi A4 B5 2000
IvanV
Audi Beginner
Audi Beginner

Poruka od IvanV »

*new* pa lično predstavljanje i predstavljanje auta je logično da bude u istom threadu, ali ajde.
Nemanja hvala na odgovoru  *thanks*
Pošalji Odgovor