Hvala

Nisam ja pristrasan kad su automobili u pitanju. Volim dosta marki, nikad nisam bio sektaš tog tipa

. Ok, možda ne volim Škodu, ne volim preterano ni Seat, ali volim najveći broj nemaca (Opel i Ford manje od drugih, Audi i BMW najviše), od italijana Alfe i egzotiku tipa Ferarija i Lamboa... Japance generalno ne mnogo, mada ih cenim jako. Ali nisam u fazonu da pljujem ove ili one. Nije da mi je svejedno šta vozim i definitivno sam "drajver", tj. ne smatram auto prevoznim sredstvom, pa da bih mogao da vozim Oktaviju (fuj) ili neki Chery

. Ali mi ne bi smetao neki BMW 330xd kupe, isto kao i A5 koji mi je jednako lep i atraktivan. Nažalost, za više od A4 2008-2009. trenutno nemam mogućnosti, Alfe sam i predugo vozio (sa 156 nisam imao sreće zbog osetljivog trapa, loših puteva i delova, kao i velikih felni, a sa 159-kom nisam imao niti jedan problem), pa sam hteo da probam Audi na neko duže vreme. A4 je prelep auto, odličan spoj dizajna, kvaliteta, ekonomičnosti, pouzdanosti, atraktivnosti i preprodajne vrednosti... samo da nađem dobar 2.0 170KS model i da ga čipujem na oko 200ks i stavim mu S-line felne. To mi deluje kao lep sledeći korak