Pozdrav svima,
novi sam ovde, pa da je red da se predstavim ostatku ekipe... Ja sam Ivan, 25god, iz Šida. Pre dve godine sam postao ponosni vlasnik 'dedice' Audija 80 CC TDI sa dvoje vrata iz 84. godine! (da, 1984.!). Naime pre toga sam vozio Peugeota 309ku, koji je mladji 5 godina u poredjenju sa ovim autom, ali je vec zavrsio karijeru, Francuzi su Francuzi, a Audi je Audi

. Auto sam dobio od strica na poklon, jer je promenio auto za novi. Mehanicki ga je perfektno odrzavao za vreme dok ga je vozio, tako da sa tim nikada nije bilo problema... Radio generalku, pa posle nekoliko meseci prestao da ga vozi, i tu sam ja uskocio

. Prva misao mu je bila da ga proda, medjutim realno mogao je dobiti ni duplo vise novca nego sto je kostala poslednja generalka, i stoga se odlucio da ga da meni na voznju

. U tom periodu nisam imao auto jer je 309ka crkla, pa sam se bacio na posao... polako poceo da ga vozim, a time i sredjujem. Jedina mana ovog Audija je bila sto stric nije mario o estetici... dakle jednostavno je bilo (a jos uvek ima dosta!) sitnica koje su nepaznjom i nemarom (jer to njemu nije bilo bitno

) bile zapustene... btw poceo sam da ga sredjujem sitnicu po sitnicu, sada vec mnogo bolje izgleda nego kada sam ga uzeo... ima jos stvari da se sredi na njemu, pa radim na tome koliko finansije dozvoljavaju (s obzirom da sam student)

)) Inace Audi je 1,6 TDI, legendarni motor!
Uskoro cu i slike postaviti, sta planiram da sredjujem na njemu, pa se nadam vasim savetima i pomoci
Pozdrav svim clanovima!