Ja sam Zoran Škrbić iz Beograda, prijatelji me zovu Škrba. Moj prvi auto je bio Audi 80 1.6 benzinac 54kW(75KS) 1987. godište, kojeg sam vozio od 1998. do 2008. Služio me je odlično i sa njim sam prešao 150 000 km bez većih problema. I dan danas je u pristojnom stanju i vozi ga moj brat

Tokom 10 godina sam brzo shvatio da će sledeći auto biti opet Audi samo se trebalo odlučiti za koji model, motor...
Benzin nije bio više toliko jeftin a ni plin. Valjalo je probati dizel motor! Moj rođak je vlasnik jednog auto servisa (ne znam da li smem da ga reklamiram) i vozi pasat 2004 sa 1.9TDI PD 96kW. Oduševio sam se sa performansama i potrošnjom tog motora a prema njegovom iskustvu to je jedan od najboljih VW TDI motora do sada.
Trebalo je izabrati model. A3 i A4 su bili cenovno skoro isti, mada je izbor na kraju pao na A3 sa 5 vrata, zbog lakšeg parkiranja (ljudi iz BG znaju dobro kakav je to problem danas) i petih vrata koja su mi nedostajala na Audiju 80. A3 od 2000 - 2003 se proizvodio sa 1.9TDI 74kW i 96kW (serija ASZ). Odluka je pala 96kW, 6-brzina, 5 vrata.
Postavio sam uslove na mobile.de i poslao rođaka iz Augsburga da "skokne" do Minhena i pogleda jedan auto. Oktobra 2010. sam uvezao A3 1.9TDI 96kW(131KS) 6-brzina 2003 godište (8L) bogato opremljen i prešao sa njim do sada skoro 10 000 km bez ikakvih problema (kuc kuc kuc u drvo). Samo sam odradio redovan servis zamene ulja i filtera kad sam ga uvezao.
Na kraju bih poželio svim forumašima da ih naši ljubimci sa četiri kruga dugo i dobro služe!!!
Molio bih moderatore da mi odgovore da li mogu da predstavim auto sa slikama sa mobile.de sajta ili da sačekam lepo vreme pa da napravim sopstvene slike?