PREDSTAVLJANJE

Svaki novoregistrovani član, predstavlja sebe tako što otvara novu temu u kojoj se predstavi, kaže koji auto vozi i odakle je. Obavezno je da u svom profilu imate napisano odakle ste(Mesto:), i koliko godina imate(Godina:)! Postavljanjem nove poruke u "OBAVEZNO ZA SVE ČLANOVE" ostvarujete mogućnost da pišete i u ostalim delovima foruma ACS-a (osim u delu za Punopravne članove).
doda1234

PREDSTAVLJANJE

Poruka od doda1234 »

pozdrav svima,

zovem se Novakovic Djordje, imam 59 godina, zivim u Beogradu, na Vračaru, od skoro vozim Audi a3 1,6 tdi sportback, 2019 god presao 120 000 km
ranije sam vozio Pezo 208 1,6 hdi. Sto se Tiče Audia, utisci su mi različiti. Neke stvari su me odusevile, volan, upravljanje, mekano kvacilo, kocnica extra, reagovanje na gas extra, vesanje extra i dr. Ono sto mi se ne svidja, to je ukupna buka motora koja se cuje u kabini. Auto je potpuno ispravan, i ne bi trebalo da bude bučniji od Pezoa koji sam ranije vozio. Racunao sam da je izolacija na Audiju bolja i da ne bi trebalo da se točiko cuje motor u kabini. Motor u leru radi lepo, napolju se ne čuje mnogo, ali unutra preko 2 000 obrtaja, narocito kad ide uzbrdo ili ubrazava prejako se cuje motor. Ne bih umeo da docaram kako se cuje, ali uglavnom kao ukupno brujanje motora.Pustanje muzike preko tog zvuka je besmisleno.
Neko mi kaze da je sam motor takav, kao, naslednik 1,9 tdi i da su oni takvi.Sta Vi mislite o tome?

Korisnikov grb
jevrem
Administrator
Administrator
Mesto: Smederevska Palanka

Re: PREDSTAVLJANJE

Poruka od jevrem »

Dobrodošao na ACS forum!

Last bumped by Anonymous 2 months ago.
Audi A4 B8.5 2.0 TDI 177ks quattro
Pošalji Odgovor