Pravo na oglašavanje imaju firme koje se bave prodajom automobila kako novih tako i polovnih, kao i svi naši Punopravni članovi.

  • Firme koje se bave prodajom automobila imaju mogućnost postavljanja ne ograničenog broja oglasa za prodaju automobila i rezervnih delova. Cena oglašavanja za mesec dana je 10eur. A cena oglašavanja za godinu dana sa % popustom je 60eur. Uplatu možete izvršiti ili preko računa kluba ili u kešu.
  • Svaki naš Punopravni član ima mogućnost postavke jednog oglasa za auto i jednog oglasa za rezervne delove(u jedan oglas možete staviti više rezervnih delova koje imate u ponudi). Kako postati Punopravni član, pogledati ovde.

Predaju oglasa vršite na sledeći način. Prvo čekirate da li želite‚ da izvršite prodaju auta ili rezervnih delova. Nakon toga u odgovarajuće kolone(prazna polja) upisujete podatke vašeg oglasa koji vam se traže. Potrebno je da sve kolone ispunite. Samo oglasi koji imaju sve ispunjene kolone će biti objavljeni. Oglas koji ste predali, biće objavljen najkasnije u roku od 24h.
Za dodatna pitanja budite slobodni da nam se obratite preko e-maila: [email protected] ili na kontakt telefon: +381 62/626-616.

  • cena u eur se računa po srednjem kursu NBS na dan uplate za oglašavanje
  • kontakt: +381 62/626-616