Novi ACS sajt

Kako i Audi kompanija kaže „Vorsprung durch Technik – Napredak kroz tehniku“ odlučili smo da i Audi klub Srbije ide u tom smeru!

Ovo nam je druga godina poslovanja, druženja, razmene iskustava…i došlo je vreme da napravimo pre svega Tehnički pa onda i u svakom drugom smislu PREOKRET!

Doživite novi Audi klub kroz potpuno novi sajt i forum.
Mnoštvo različitih i bogatih tema neće ostaviti nikoga ravnodušnim.
Audi Srbija sajt je mesto gde će svako pronaći po nešto zanimljivo za sebe.

Novi Audi E-shop je proširen sa mnogo novih artikala, i mislimo da će svaki ljubitelj marke Audi pronaći neki artikal za sebe. Posetite novootovreni Audi E-shop.

Prilikom izrade sajta i foruma smo morali misliti i na firme,servise i sve kompanije koje žele da se reklamiraju u samoj srži Audi zaljubljenika, kao što ih ima jedini i Prvi zvanični Audi klub Srbija. Omogućeno je reklamiranje na visokom nivou, tako da svačija reklama bude zapažena u svakom mogućem trenutku. Mesta za reklame su smišljeno i strateški napravljene tako da zadovolje potrebe svih potencijalnih firmi koji žele da se reklamiraju kod nas, a da pri tome svi budu zadovoljni sa vidljivošću svojih reklama i odazivom naših Audi članova. Pri svemu tome, naravno da smo razmišljali i o pristupačnosti sa cenama za reklamiranje kod nas, što ćete se i sami uveriti odlaskom na MENI: Oglašavanje na ACS.

Takođe za svaku firmu postoji mogućnost EKSKLUZIVNOG reklamiranja kod nas uz predhodni dogovor.

Virtuelno mesto gde se družimo – naš ACS Forum je dožive potpuno novi redizajn sa prijatnijim i lepšim izgledom, ali je pri svemu tome zadržao toplinu i naše verne Punopravne i obične članove.

Novi budući Punopravni članovi, očekujemo vas u našem klubu da se družimo zajedno, putujemo, pravimo grupne kupovine sa još većim popustima…i da zajedno napravimo jednu veliku i zdravu Audi porodicu.

Uverite se zašto smo najbolji!

AUDI KLUB SRBIJA

AUDI CLUB SERBIA

Ostavite komentar