„Najbolji brend u svim klasama“: višestruka pobeda za Audi

audi a4 5444444

– Anketa čitalaca časopisa Auto Bild: Audi je najuspešniji brend; ni jedan drugi proizvođač nije osvojio više glasova
– Osmostruki pobednik u kategoriji „Kvalitet“
– Prvo mesto u kategoriji „Dizajn“

Audi je osvojio najviše prvih mesta u većini kategorija u anketi časopisa Auto Bild. Anketirano je 60 250 ispitanika koji su ocenjivali kvalitet i vrednost u odnosu na cenu kod 39 različitih brendova. Glasovi su raspoređeni u 13 različitih klasa automobila.

„Rangirani u samom vrhu po kvalitetu, od malih automobila do luksuznih limuzina, od kabrioleta do terenaca, anketa je potvrdila dominaciju našeg brenda“, rekao je Verner Zimerman, direktor kontrole kvaliteta naše firme. „Audi je sinonim vrhunskog kvaliteta, perfektne izrade i visoke pouzdanosti. Ovim priznanjem nagrađena je naša posvećenost ovom brendu.“

Ni jedan drugi proizvođač automobila nije osvojio više nagrada nego Audi.

Anketirani čitaoci sajta dali su najviše glasova za Audi u kategoriji „Najbolji brend u svim klasama“. U kategoriji „Kvalitet“ Audi je dobio najviše glasova u klasi malih automobila, kompaktnih vozila, klasi vozila srednje i standardne veličine, potom u klasi luksuznih automobila, kabrioleta do 50.000 evra, kompaktnih SUV i velikih SUV vozila. U kategoriji vozila standardne veličine, Audi je takođe osvojio nagradu za najbolji dizajn.

Izvor: Porschescg.rs

Foto: arhiva Auto.blog.rs / Audi

Ostavite komentar