Na ovo sam mislio:sgm piše: uh nemanja,koja starost?
auta ili coveka?
pozz
"Ja jesam malo stariji al su mi te stvari jako zanimljive."
Sad nema zabune.

Na ovo sam mislio:sgm piše: uh nemanja,koja starost?
auta ili coveka?
pozz
ok.ok!Nemanja piše:Na ovo sam mislio:sgm piše: uh nemanja,koja starost?
auta ili coveka?
pozz
"Ja jesam malo stariji al su mi te stvari jako zanimljive."
Sad nema zabune.![]()
Hvala na razumevanju mojih interesovanja. Da, kod mene se nece promeniti.Nemanja piše:Ajde onda cekamo slike sa nestrpljenjem...za to smo definitivno svi ovde manijaci.imperialbma piše:Predstavicu Van svoj automobil jos bolje, dok savladam tehnike koriscenja sajta. Tvoj auto Nemanja je pravo remek delo. Video sam ga cini mi se leto u dva navrata na Limanu 3 i kod Bajica kod fakulteta. Moj brat i ja smo zagledali i cudili se, za prednju masku. Ne vladam jos uvek forumskim izrazima, al' sinoc sam delimicno pogledao, hronolosku transformaciju tvog auta. Svaka cast. Ja jesam malo stariji al su mi te stvari jako zanimljive.Nemanja piše:Zeljko uÂ
ACS.
Lepo predstavljanje,i poslednja recenica najbolja!![]()
Hvala lepo za takve reci!
Iskreno remek delo ce tek da bude,jer spremam mu jednu novu modifikaciju...da sad ne otkrivam sve...videcete kada sve bude gotovo...
Ako se budes ikada odlucio za tako nesto,nas sponzor Fandjo iz BG radi ta "ulepsavanja",i jos ako si punopravni clan ACS-a imas i 20% popusta na to!
Mislim da starost nema veze sa tim...jednostavno ko voli to,ima zivaca za sve to...sve je lako,a godine mislim da neigraju ulogu...
Hvala jos jednom!
Pozz
Nisam bio prisutan jer sam oterao auto u BG i otisao odma nazad za NS,i sutra dan sam isao po njega.imperialbma piše:Hvala na razumevanju mojih interesovanja. Da, kod mene se nece promeniti.Nemanja piše:Ajde onda cekamo slike sa nestrpljenjem...za to smo definitivno svi ovde manijaci.imperialbma piše:
Predstavicu Van svoj automobil jos bolje, dok savladam tehnike koriscenja sajta. Tvoj auto Nemanja je pravo remek delo. Video sam ga cini mi se leto u dva navrata na Limanu 3 i kod Bajica kod fakulteta. Moj brat i ja smo zagledali i cudili se, za prednju masku. Ne vladam jos uvek forumskim izrazima, al' sinoc sam delimicno pogledao, hronolosku transformaciju tvog auta. Svaka cast. Ja jesam malo stariji al su mi te stvari jako zanimljive.
Iskreno remek delo ce tek da bude,jer spremam mu jednu novu modifikaciju...da sad ne otkrivam sve...videcete kada sve bude gotovo...
Ako se budes ikada odlucio za tako nesto,nas sponzor Fandjo iz BG radi ta "ulepsavanja",i jos ako si punopravni clan ACS-a imas i 20% popusta na to!
Mislim da starost nema veze sa tim...jednostavno ko voli to,ima zivaca za sve to...sve je lako,a godine mislim da neigraju ulogu...
Hvala jos jednom!
Pozz
Da li si bio prisutan kad je radjena modifikacija prednjeg dela. Da li je nadogradjen tvoj branik i hauba ili je moralo sve novo. Da li je ispod haube sve leglo kako treba u smislu protoka vazduha i eventualnog skidanja kad se radi servis. Oko kiloko bi moglo da kosta modifikacija prednjeg dela, jer stvarno meni je to cudo.
Jos jednom hvala na razumevanju.
Poz
Kad kazes kupis novi branik+singleframe (masku). Da li je to branik i maska od C6 modela ili stari branik a nova maska pa se uklapa. kad kazes 300eur jel mislis na uslugu? Posto su branik i maskaNemanja piše:Nisam bio prisutan jer sam oterao auto u BG i otisao odma nazad za NS,i sutra dan sam isao po njega.imperialbma piše:Hvala na razumevanju mojih interesovanja. Da, kod mene se nece promeniti.Nemanja piše:
Ajde onda cekamo slike sa nestrpljenjem...za to smo definitivno svi ovde manijaci.
Hvala jos jednom!
Pozz
Da li si bio prisutan kad je radjena modifikacija prednjeg dela. Da li je nadogradjen tvoj branik i hauba ili je moralo sve novo. Da li je ispod haube sve leglo kako treba u smislu protoka vazduha i eventualnog skidanja kad se radi servis. Oko kiloko bi moglo da kosta modifikacija prednjeg dela, jer stvarno meni je to cudo.
Jos jednom hvala na razumevanju.
Poz
Kupis novi branik+novi singleframe(masku)...hauba ne treba nova,modifikuje se malo tvoja.
Sve je leglo kako treba,u svakom smislu i sve je prakticno i za skinuti i vratiti!
Kostalo bi oko 300eur,nemoj me drzati za rec,i plus 20% popusta za punopravne clanove.
Nema na cemu za razumevanje razumevanja!Ala sam slozio recenicu...
![]()
Nemanja piše:imperialbma piše:Nemanja piše: