Sve artikle iz Audi e-shopa možete poručiti na dva načina:

  1. Putem e-maila: [email protected]
  2. Putem telefona: +381 62/626-616 (SMS ili poziv)
  3. Putem forme za narudžbinu ovde

Porudžbina treba da izgleda ovako(dajemo samo primer, kako bi ste pravilno uradili narudžbinu):

1. Audi klub Srbija nalepnica za bočna stakla 2kom.
2. Audi majica sa kragnom CRNA, veličina XL 1kom.
3. Audi Srbija kačket BELE boje 1kom.
4. Hemijska olovka CRNE boje 2kom. po ceni od 2eur.po komadu
5. Audi meda PLAVE boje 1kom.
6. Audi pločica SIVE boje 2kom.
7. Audi privezak KOŽA – METAL 1kom.
8. Itd…

Kada ste završili porudžbinu, treba da napišete vaše podatke(kako bi artikli mogli da vam se pošalju na željenu adresu):

– Ime i prezime
– Ulica i broj
– Mesto
– Poštanski broj
– Broj mobilnog telefona

Artikle možete poručiti na željenu adresu ili ih lično preuzeti u Novom Sadu.

Ako ih poručujete na adresu, artikli iz Audi shop-a vam se šalju preko kurirske službe i troškove transporta kurirske službe snosite vi kao kupac. Troškovi transporta zavise od: težine paketa, veličine paketa, cene otkupa. U 99,9% slučajeva troškovi transporta kurirske službe ne prelaze preko 350din. Robu plaćate tek po prijemu pošiljke, i novac dajete kuriru koji vam je dostavio vaš Audi paket.

Kada poručite Audi paket preko e-maila ili SMS-a, stići će vam e-mail ili poruka sa konačnom cenom za sve što ste naručili. U tu cenu NE ulazi cena dostave! Dostava se naknadno naplaćuje kada kurir dođe i vidi težinu, veličinu i cenu otkupa, i tek onda može da se zna cena dostave(koja uglavnom ne prelazi 350din).

Prilikom porudžbine dobro obratite pažnju da ste naveli vašu odgovarajuću veličinu, da ste naveli boju koju želite za određeni artikal, i takođe ako ima više istih artikala(kao što je slučaj za npr.hemijske olovke) da stavite koju tačno hemijsku olovku želite po ceni,boji.gramaži. Samo na takav način i sa tako detaljnom narudžbinom neće doći do greške i propusta u slanju.

Ako ipak dođe do greške zbog ne potpune(ne pravilne) narudžbine, isti artikal možete zamenuti i troškove ponovnog transporta snosite vi u oba pravca.

Ako se desi da naručite majicu u veličini koja vam ne odgovara jer ste se prešli za veličinu, majicu možete takođe zamenuti i troškove ponovnog transporta snosite vi u oba pravca.

Sve artikle iz Audi shop-a je moguće zamenuti u roku od 7 dana od dana kada ste preuzeli pošiljku.

Pravo na popuste, odnosno umanjene cene svih artikala imaju samo Punopravni članovi Audi kluba Srbije.

Svako ko se prvo učlani u ACS(pod tim se podrazumeva da je platio članarinu na godišnjem nivou, a ne da se registrovao na forum), može odma nakon toga da kupuje sve artikle po smanjenim cenama.Za bilo kakva dodatna pitanja ili nejasnoće, možete se obratiti na kontakt telefon Audi kluba:

+381 62/626-616

Audi e-shop se uvek dopunjuje sa novim artiklima.