AUDI SRBIJA U NOVOM SVETLU

Kako i Audi kompanija kaže “Vorsprung durch Technik – Napredak kroz tehniku” odlučili smo da i Audi klub Srbije ide u tom smeru!

Ovo nam je druga godina poslovanja, druženja, razmene iskustava…i došlo je vreme da napravimo pre svega Tehnički pa onda i u svakom drugom smislu PREOKRET!

Doživite novi Audi klub kroz potpuno novi sajt i forum.

Mnoštvo različitih i bogatih tema neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Audi Srbija sajt je mesto gde će svako pronaći po nešto zanimljivo za sebe.

Novi Audi E-shop je proširen sa mnogo novih artikala, i mislimo da će svaki ljubitelj marke Audi pronaći neki artikal za sebe. Posetite novootovreni Audi E-shop: http://audiclubserbia.com/shop//

Prilikom izrade sajta i foruma smo morali misliti i na firme, servise i sve kompanije koje žele da se reklamiraju u samoj srži Audi zaljubljenika, kao što ih ima jedini i Prvi zvanični Audi klub Srbija. Omogućeno je reklamiranje na visokom nivou, tako da svačija reklama bude zapažena u svakom mogućem trenutku.

Autoblog i Audi klub Srbija su napravili novu saradnju. Od sada će te sve vesti vezane za Audi koje se objave na Autoblogu moći da čitate i na Audi sajtu: http://audiclubserbia.com/kategorija/autoblog/

Virtuelno mesto gde se družimo – naš ACS Forum (http://www.audiclubserbia.com/forum/index.php) je dožive potpuno novi redizajn sa prijatnijim i lepšim izgledom, ali je pri svemu tome zadržao toplinu i naše verne Punopravne i obične članove.

Novi budući Punopravni članovi, očekujemo vas u našem klubu da se družimo zajedno, putujemo, pravimo grupne kupovine sa još većim popustima…i da zajedno napravimo jednu veliku i zdravu Audi porodicu.

Uverite se zašto smo najbolji!

AUDI KLUB SRBIJA

WWW.AUDICLUBSERBIA.COM

Ostavite komentar