02.12.2018. je uspešno održan radni sastanak ACS

U Nedelju 02.12.2018. je uspešno održan radni sastanak ACS u restoranu Vidikovac.

Audi Club Serbia sastanak

Audi Club Serbia sastanak

Mnogo toga Vam spremamo novog od 2019-te!

Sastanak je bio zatvorenog tipa, i bili su pozvani samo odabrani dugogodišnji članovi ACS za koje predsednik i vlasnik ACS Nemanja Najvirt smatra da su potencijal, da mogu da doprinesu razvoju ACS i uđu u upravni odbor ACS.

Kako je ACS godinama napredovao i širio se, došli smo do toga da nas sada zaista ima puno i da treba više ljudi da se uključi u ovu lepu priču i uzme svoj deo u ACS.
Ovo je jedini pravi put još većeg napretka ACS u svim sverama i poljima, sa povećanjem ljudstva koji će voditi ACS od 2019-te.

Audi Club Serbia sastanak

Audi Club Serbia sastanak

Sastanak je trajao skoro 6 sati, i za to vreme smo prošli mnogo bitnih stvari.
ACS će od sada imati:

– 14 starešina u svakom većem gradu u Srbiji i R.Srpskoj. Oni su već imenovani na sastanku, i dodeljene su im dužnosti i obaveze. 14 starešina od 2019-te imaju svoje ACS klubove u svojim gradovima, šire i propagiraju naš ACS, učlanjuju nove članove, i prave ugovore sa novim sponzorima ACS.

– ACRS – Audi Club Republika Srpska. Sledeće nedelje, naš predsednik Nemanja N. odlazi za Banja Luku, kako bi tamo zvanično osnovali ogranak ACS pod nazivom ACRS, kako bi olakšali našim mnogobrojnim članovima iz BIH i R.Srpske. Novoimenovani zamenik predsednika ACRS će biti Radenko Jovanović iz Banja Luke, koji će svim članovima i sponzorima iz BIH i R.Srpske biti na raspolaganju od 2019-te. Sa ovim započinjemo širenje ACS i izvan granica Srbije. Vremenom se ukazala potreba za ovim, jer imamo jako puno članova u R.Srpskoj, BIH, Crnoj Gori…kao i ostalim zemljama koje nam nisu komšijske.

– Nakon završetka osnivanja ACRS, sledi odlazak za Crnu Goru, gde nastavljamo širenje ACS osnivanjem ACMN – Audi Club Montenegro. Više o ovome kada za to dođe vreme.

– U 2019-toj će delegacija ACS obići više zvaničnih Audi klubova u Evropi, kako bi smo napravili zajedničku saradnju, i kako bi smo našim(i njihovim) članovima omogućili bezbrižan put bilo gde da se nalaze u Evropi. U planu je razvijanje „Audi Club Unije“ pod okriljem ACS, gde će svi Audi članovi ove unije imati određene benefite, i znati da gde god da krenu uvek imaju nekoga negde!

– Od 2019-te glavni čovek za sve članske karte će biti dipl.inž.saobraćaja Predrag Beloš. Preko njega će se raditi članske karte za nove članove, on će vas kontaktirati o isteku članstva i obnovi članstva, i javljati vam kada su članske karte gotove i spremne za slanje. Njegov broj će naknadno biti istaknu od 2019-te.

– Od 2019-te glavni čovek za organizaciju svih ACS skupova će biti VKV mašinbravar Marko Rajović. On će vas obaveštavati o predstojećim skupovima, biti u samoj organizaciji i dogovoru sa hotelima i restoranima, kod njega će se skupljati novac za sve skupove, i on će biti glavni i odgovorni za svaki skup koji napravimo od 2019-te. Novina koju uvodimo od sledeće godine je da će se SVAKI skup plaćati unapred! Na taj način ćemo izbeći probleme sa ljudima koji odustaju dan pred ili na dan skupa, pa posle troškove mora da pokriva ACS kod ugostitelja gde se skup i održava.

– Od 2019-te glavni čovek za IT u ACS će biti dipl.ekonomista i SEO ekspert Dragan Berak. On će biti odgovoran za funkcionisanje našeg sajta, foruma, društvenih mreža…i učiniće da SEO za ACS bude mnogo bolji nego što je do sada bio.

– Od 2019-te drugi čovek ACS nastavlja svoj posao u ACS kao i do sada poslovni informatičar Nebojša Jevremović.

– Od 2019-te na klubski broj ACS 062/626-616 će vam se javljati uvek ljubazan i prijatan glas dipl.agroekonomista Marijana Rakić. Kao i do sada sve informacije će naši članovi i sponzori moći da dobiju na klubskom broju. Takođe će biti angažovano još jedno lice koje će menjati Marijanu.

Cilj je da zajedno vodimo ACS najbolje što možemo, da budemo dobri ambasadori prvenstveno ACS-a, a onda i Audi kao marke!

Vaš
Audi Club Serbia

www.audizuj.se

Ostavite komentar