Svaka firma, servis, vulkanizer, itd. mogu biti sponzori kluba.

Sponzor kluba se postaje uplatom od 50eur. na GODIŠNJEM NIVOU i davanjem popusta % našim Punopravnim članovima u skladu sa mogućnostima firme, servisa, itd. Znači popust određujete vi koliko možete.

Potpisuju se dva ugovora o sponzorstvu-donatorstvu, jedan ugovor ostaje nama “Audi Srbija” a drugi ostaje vama overen pečatom i potpisan. Ugovori važe godinu dana od dana potpisivanja istih. Nakon isteka godinu dana potrebno je potpisati nove iste ugovore i uplatiti sponzorstvo u iznosu od 50eur., naravno ako imate želju da ponovo budete sponzori Audi Srbije, da se reklamirate kod nas i da naši članovi dolaze kod vas.

 • Za cenu od 50eur. dobijate na ACS reklamu u delu: “Spisak sponzora”, pogledati ovde.
 • Takođe dobijate baner u vidu reklame dimenzija 120×60 koji se nalazi na forumu dole, pogledati ovde.
 • I takođe bila bi vam otvorena vaša tema na forumu u rubrici: “Svi sponzori ACS-a”, gde bi ljudi mogli da vas pitaju oko vaših proizvoda, servisa, usluga, cena…itd…Pogledati ovde.

Ali ono NAJBITNIJE što dobijate su naši članovi! Princip je zasnovan na obostranoj koristi. Naši Punopravni članovi dobijaju popuste kod vas, kvalitetnu uslugu, kvalitetan proizvod i kvalitetan servis, a vi za uzvrat dobijate mnogobrojne nove mušterije iz Audi kluba.

Zašto baš 50eur. a ne 20eur ili 200eur. za godinu dana sponzorstva?

Zato što je cifra od 50eur. određena baš sa razlogom da bi svima mogla biti pristupačna, i malim firmama i velikim firmama kojima 50eur. na godišnjem nivou ništa ne predstavlja. Ako 50eur. podelite sa 12 meseci u godini, dobijate cifru od 4.17eur. koliko bi iznosilo mesečno reklamiranje kod nas.

Ako uzmete u obzir cenu od 4.17eur. za mesec dana, i mogućnost da sa tom cifrom pridobijete više hiljada članova koliko ih ima u klubu, a vaših potencijalnih mušterija…OSTALO JE NA VAMA DA RAZMISLITE.

Za one koji žele EKSKLUZIVITET, da njihova reklama bude zapaženija i uočljivija, da pridobiju veći broj mušterija, da pridobiju za KRAĆI vremenski period VELIK broj Audi mušterija, napravili smo i sistem “Oglašavanje na ACS”. Kompletnu ponudu sa cenovnikom, kao i detaljnu sliku sa uputstvom o čemu se radi možete pogledati ovde.

 • Ako želite da postanete sponzor Audi kluba Srbije, to možete uraditi ovde

Ili pozivom na kontakt telefon kluba: +381 62/626-616

 • Ako želite EKSKLUZIVITETi da vaša reklama za veoma kratak period privuče veliki broj Audi mušterija, potrebno je da nas pozovete na kontakt telefon kluba: +381 62/626-616 kako bi nam rekli koju reklamu želite i na koliko meseci, ili da nam to sve isto pošaljete na e-mail adresu Audi Srbije: audiclubserbia@yahoo.com
  • cena u eur se računa po srednjem kursu NBS na dan uplate sponzorstva
  • Svaki naš Punopravni član ima člansku karticu koja je potpuno istog izgleda i kvaliteta kao i bankovna kartica(ne moguće je falsifikovati je), i samo takvi članovi bi mogli da ostvaruju popuste kod vas. Ostali članovi foruma vide vašu reklamu i mogu da dođu kod vas da kupe, servisiraju, itd… ali bez popusta%.
  • Sve pripreme za vaše reklame, slike, banere, tekst pravite vi ili neki dizajner to sve radi za vas. Postoji mogućnost da i ACS to odradi za vas ali se to posebno naplaćuje uz predhodni dogovor o ceni te usluge.
  • kontakt: +381 62/626-616